IT'S MORE THAN A RUN, IT'S A GIRLS DAY OUT!

In 2017 draaide alles om Mud, Love & Hippinez. Dit jaar draait de hele run om jou en je beste vriendin! De mannen mogen alleen mee om aan te moedigen want 1 september staan jullie in de spotlights! Met lekker eten, drinken en als climax een fantastische run met nieuw parcours, uitdagende hindernissen en hééééééééél veel modder en schuim. Deze run zorgt voor fun, nieuwe vrienden en een bak vol zelfvertrouwen!

Het thema voor dit jaar van de StrongSisterRun Hellendoorn is dan ook niet voor niets:

WE’VE GOT THE POWER!

NIEUW IN 2018!

Dit jaar kun je in Hellendoorn kiezen uit twee unieke afstanden; een parcours van 5 KM of 10KM. Welke je ook kiest, beide parcours gaan dwars door bossen, weilanden en over de fikse heuvels van de Hellendoornse Berg. Reken er maar op dat je meerdere keren nat gaan worden en na de onvermijdelijke modderpoelen en schuimbaden van top tot teen onder de modder zit!

Schrijf je nú in voor de StrongSisterRun Hellendoorn!

TICKETS

AFTERMOVIE 2017!

Even nagenieten. Het parcours 2017 was pittig, de obstakels uitdagend maar jullie hebben echte StrongSistermentality laten zien in Hellendoorn! De poederkwasten, spiegels en massagebanken van StrongSisterVillage zijn weer opgeborgen. Op naar de next edition in 2018!

Vragen? Mail onze Sisters:

Volg StrongSisterRun:

Meld je hier aan voor de Nieuwsbrief

ONZE STRONGSISTERRUN PARTNERS