De StrongSisterRun wil je meemaken! Ook als je zelf niet mee doet.

PUBLIEKSINFO

HOTSPOTS LANGS HET PARCOURS

Er zijn Hot Spots waar meerdere obstakels overwonnen moeten worden en waar faciliteiten zijn voor het vele publiek. Onze DeeJays bouwen daar een feestje, terwijl jij onder het genot van een drankje de verrichtingen van de Strong Sisters van dichtbij kunt volgen. Op een aantal Hot Spots is eten en drinken.

STRONGSISTERRUN APP

Op de speciale StrongSisterRun app vind je informatie over het programma, reis- en parkeerinformatie én routekaarten met de obstakels.

Download de speciale StrongSisterRun app, via de Appstore of Playstore.

StrongSisterRun: Don't stress. Do your best. Forget the rest.

REISINFORMATIE

 

Fiets

Je fiets kun je in Nijverdal parkeren aan de Koersendijk, Duivecatelaan, Willem de Clercqstraat of bij het station. Volg de bordjes P-fiets.

 

Openbaar vervoer

De start ligt op 300 meter van station Nijverdal. Tip: Je kunt bijvoorbeeld ook tot Station Raalte of Wierden rijden, daar parkeren en dan het laatste stukje met de trein! Snel, effectief en geen files en wachttijden.

Treinen komen aan in Nijverdal kwart over of kwart voor de hele uren.

Plan hier je treinreis.

 

Auto

Vanaf de A1 volg je de borden Rijssen en vervolgens Nijverdal/Hellendoorn. Wanneer je in Nijverdal of Hellendoorn aankomt word je vriendelijk verzocht de P-borden te volgen.

 

Parkeren

Er zijn vanaf 9.30 uur parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van het parcours. Nadrukkelijk verzoek: wil je de borden met aanwijzingen volgen? Houd rekening met files.

 

Dichtbij StrongSisterVillage parkeren

Wil je dichtbij de StrongSisterVillage parkeren? Navigeer dan naar (Campbellweg te Nijverdal) en volg de borden P2 (dit zijn betaalde parkeerplaatsen). Vanaf hier is het ca. 5 min. lopen naar de StrongSisterVillage.

Let op: het kan zijn dat deze parkeerplaats in de loop van de dag volgeboekt gaat worden.

 

Gratis parkeren

Je kunt ook gratis parkeren. Navigeer naar Overwaterweg 2 te Hulsen en volg vanaf daar de borden P3. Houd daarbij rekening met 30 minuten lopen naar de StrongSisterVillage.

Vragen? Mail onze Sisters:

Volg StrongSisterRun:

Meld je hier aan voor de Nieuwsbrief

ONZE STRONGSISTERRUN PARTNERS