Sisters, bereid je goed voor!

DEELNEMERSINFO

 

De StrongSisterRun Hellendoorn vindt plaats op zaterdag 1 september 2018 in de Gemeente Hellendoorn.

De locatie is de Evenementenweide aan de Koersendijk in Nijverdal.

Parkeren kan vanaf 9.00 uur. Vanaf 9.30 uur is de StrongSisterVillage geopend.

STARTTIJDEN

In het overzicht hieronder zie je precies hoe laat je startvak open gaat en hoe laat jouw startschot klinkt. No worry's: jouw tijd gaat pas lopen na het passeren van de startlijn onder de starttoren.

Deelnemers met VIP Treatment lopen mee in de startgroep waarin ze ingedeeld zijn.

12.00 u

12.15 u

10 KM

PowerGirls

SuperGirls

START

GROEP

11.30 u

11.45 u

STARTVAK

OPEN

START

TIJD

14.00 u

14.15 u

5 KM

PowerGirls

SuperGirls

START

GROEP

13.30 u

13.45 u

STARTVAK

OPEN

START

TIJD

STARTPAKKET

Niet vergeten: neem je bevestigingsmail van MyLaps mee!

Bij de ingang van StrongSisterVillage kun je vanaf 9:30 uur met je bevestigingsmail en je ID je startpakket ophalen.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent en dus relaxed aan de start verschijnt. Er is een uitgebreid horeca aanbod aanwezig zoals lekkere koffie bereid door échte barista’s en nog veel meer. De StrongSisterVillage is officieel geopend vanaf 9:30 uur.

 

In dit startpakket zit:

  • Jouw tijdregistratie chip voor om je enkel.
  • Als je een Finisher shirt hebben gekocht, een voucher voor je T-shirt incl. maat.
  • Een tassenlabel met nummer, voor de gratis garderobe.
  • Wil je je medaille laten graveren, dan heb je daarvoor ook een voucher aan deze brief zitten. Heb je dat niet aangeschaft? Geen probleem dat kun je ook nog ter plekke regelen bij de medaille graveer stand.
  • Deelnemers aan de VIP Treatment hebben ook nog een voucher voor toegang tot de MODDIT VIP Area in hun pakket zitten.

TIJDREGISTRATIE

StrongSisterRun 2018 werkt met een tijdregistratie chip van MyLaps.

IEDEREEN krijgt zo’n tijdregistratie chip, die je om je enkel moet bevestigen. Bevestig hem goed! Deze chip helpt ook om je terug te vinden op foto’s en video’s die we bij een aantal obstakels én de finish maken. Tevens registreert deze chip jouw doorkomst op de hotspots zodat jouw fans je kunnen volgen via de StrongSisterRun 2018 app.

De tijdregistratie chip heb je na de run nodig om je tas weer uit de garderobe op te halen en daarna mag je hem houden. Hij werkt slechts éénmalig.

FINISHER SHIRT

Sisters, in 2018 hebben we een megagaaf, cool en origineel Finisher shirt voor jullie. Bestel je deze van te voren on-line, dan betaal je maar € 8,-!

Je kunt je Finisher shirt tegen inlevering van je voucher afhalen, tussen 9.30 en 16.00 uur, bij de Merchandise stand in StrongSisterVillage. Je shirtmaat staat op de voucher vermeld. Een andere maat is helaas NIET mogelijk.

Ben je vergeten een shirt te bestellen dan kun je deze op de dag zelf voor € 10,-  kopen in de Merchandise stand. Maar let op! OP = OP!

GARDEROBE

Het tassenlabel nummer komt overeen met het nummer op je tijdregistratie-chip. Let op: Alleen afgesloten tassen worden aangenomen. Dus alles moet IN je tas zitten. Het nummer van je tijdregistratie chip is het bewijs dat jouw tas met het nummer van jou is. Je tas wordt retour gegeven aan de persoon die dát nummer kan laten zien bij de garderobe.

TIJDSLIMIET

We hebben in principe geen tijdslimiet. Wel behoudt de organisatie zich het recht voor om wegens gezondheidsredenen en/of op advies van de GGD deelnemers uit de wedstrijd te halen.

WARME DOUCHES/AFSPUITEN

De warme douches bevinden zich rondom de StrongSisterVillage bij de nabijgelegen sportclubs. Volg hiervoor de verwijsborden in de StrongSisterVillage. Er is een omkleedtent in de runners area, vlakbij de garderobe. Daar is ook een afgeschermde afspuitplek ingericht.

VERZORGINGSPOSTEN

Er zijn onderweg voldoende verzorgingsposten waar Iso Drink van Sportvoedingwebshop.com, water en op een aantal verzorgingsposten ook Eat Natural repen en bananen te krijgen is. Uiteraard mag je ook vol gas doorrennen.

TIP: 2018 APP

Download de StrongSisterRun 2018 app, hier is altijd de laatste informatie te vinden. In de app kun je ook live actie foto’s en video’s downloaden. Daarnaast hebben jouw fans de mogelijkheid jou live te volgen op de route. Kijk ook regelmatig op de website en social media voor de laatste mededelingen en informatie.

ADRES STRONGSISTERVILLAGE

Evenementenweide

Koersendijk 1

7443 PP Nijverdal

PARKEREN

Er zijn vanaf 9.30 uur parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van het parcours. Nadrukkelijk verzoek: wil je de borden met aanwijzingen volgen? Houd rekening met files.

 

Online je P-ticket gekocht, dan dichtbij parkeren.

P1 (Koersendijk te Nijverdal) is uitsluitend bedoeld voor diegenen die online al een ticket hebben gekocht. Je kunt dan 300 meter van de StrongSisterVillage parkeren. Houd je ticket bij de hand voor een vlotte doorstroming.

 

P-ticket kopen op de dag zelf

Heb je online geen ticket gekocht, maar wil je wel dichtbij parkeren? Navigeer dan naar (Campbellweg te Nijverdal) en volg de borden P2.

Vanaf hier is het ca. 5 min. lopen naar de StrongSisterVillage.

Let op: het kan zijn dat deze parkeerplaats in de loop van de dag volgeboekt gaat worden.

Vragen? Mail onze Sisters:

Volg StrongSisterRun:

Meld je hier aan voor de Nieuwsbrief

ONZE STRONGSISTERRUN PARTNERS