UNIEKE GIRLS ONLY OBSTACLE RUN

De StrongSisterRun maakte haar debuut in 2015 in Hellendoorn en de eerste obstacle run ‘for girls only’ in Europa! Met succes, want we waren met 3000 StrongSisters uitverkocht!

De sky is the limit! En dus startten we in 2016 met een tweede StrongSisterRun in Rotterdam. Op een groene oase in de Randstad vonden we een uniek trailparcours voor een vette obstacle run.

Een echte girls day out in themastijl.

We streven naar een echte girls day out in ‘StrongSisterVillage’ en overgoten in 2017 de StrongSisterRuns met een themasaus; In Rotterdam werden de StrongSisters verwend met Mud, Fun & Beauty! In Hellendoorn pakten we uit met Mud, Love & Hippinez.

Naast de vette obstacle run is er een uitgebreid dagvullend aanbod van side events die passen bij het thema.

Elk jaar weer een verrassing

De uitdaging voor ons is om de StrongSisters elk jaar weer te verrassen met een nieuw thema, nieuwe obstakels of zoals in 2018 een extra run erbij!

De StrongSisters kunnen in Hellendoorn kiezen uit 2 afstanden, de 5 en 10 kilometer. Dat doen we om de StrongSisters op hun eigen niveau uitdaging te bieden en te laten genieten van het typische StrongSisterRun sfeertje.

StrongSisterRun: Don't stress. Do your best. Forget the rest.

UNIEK IN EUROPA:

GIRLS ONLY OBSTACLE RUNNING!

OBSTACLE MUD CHALLENGES

De StrongSisterRuns zijn onderdeel van de Fisherman’s Friend StrongmanRun Obstacle Mud Challenges, die in 2018 voor de 7e keer worden georganiseerd.

We durven gerust te zeggen dat de Fisherman’s Friend StrongmanRun de ‘Moeder der Obstacle Runs’ is. Een uniek event dankzij de bijzondere omgeving waarin de runs plaatsvinden. Het parcours in Hellendoorn gaat dwars door de bossen, kleine meertjes en over de prachtige heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Een echte, ruwe en gevarieerde obstacle run met (en dat is uniek!) overal langs het parcours rijen publiek.

In 2012 organiseerden we de eerste Fisherman’s Friend StrongmanRun in Hellendoorn en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mega-event met duizenden deelnemers aan de start. Toch slagen we er ieder jaar weer in om een intieme sfeer te creëren, die door deelnemers en toeschouwers bijzonder wordt gewaardeerd.

StrongSisterRun: Don't stress. Do your best. Forget the rest.
StrongSisterRun: Don't stress. Do your best. Forget the rest.