Sisters, bereid je goed voor!

DEELNEMERSINFO

TIJDEN EN LOCATIE

De StrongSisterRun Hellendoorn vindt plaats op zaterdag 1 september 2018 in de Gemeente Hellendoorn.

De locatie is de Evenementenweide aan de Koersendijk in Nijverdal.

Parkeren kan vanaf 9.30 uur. Vanaf 10.00 uur is er doorlopend programma.

STARTTIJDEN

In het overzicht hieronder zie je precies hoe laat je startvak open gaat en hoe laat jouw startschot klinkt. No worry's: jouw tijd gaat pas lopen na het passeren van de startlijn onder de starttoren.

12.00 u

12.15 u

10 KM

PowerGirls

SuperGirls

START

GROEP

11.30 u

11.45 u

STARTVAK

OPEN

START

TIJD

14.00 u

14.15 u

5 KM

PowerGirls

SuperGirls

START

GROEP

13.30 u

13.45 u

STARTVAK

OPEN

START

TIJD

STARTBEWIJS

Neem je bevestigingsmail mee (uitgeprint of via smartphone). Bij de ingang van StrongSisterVillage kan je met je bevestigingsmail je enkelband ophalen voor de tijdregistratie.

TIJDREGISTRATIE

Je krijgt van ons een gratis eenmalige tijdregistratiechip van MyLaps. IEDEREEN krijgt zo’n tijdregistratiebandje, dat je om je enkel moet bevestigingen. LET OP!! EIGEN CHIPS werken niet. Het tijdregistratiebandje mag je houden. Hij werkt slechts eenmalig.

FINISHER SHIRT

Sisters, in 2018 hebben we een megagaaf, cool en origineel Finisher shirt voor jullie. Bestel je deze van te voren on-line, dan betaal je maar € 8,-! Met je bevestigingsmail kun je je eigen shirt ophalen bij de Merchandise stand. Ben je vergeten een shirt te bestellen dan kun je deze op de dag zelf voor € 10,-  kopen in de Merchandise stand. Maar let op! OP = OP!

PARKEREN

Er zijn vanaf 9.30 uur parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van het parcours. Nadrukkelijk verzoek: wil je de borden met aanwijzingen volgen? Houd rekening met files.

 

Online je P-ticket gekocht, dan dichtbij parkeren.

P1 (Koersendijk te Nijverdal) is uitsluitend bedoeld voor diegenen die online al een ticket hebben gekocht. Je kunt dan 300 meter van de StrongSisterVillage parkeren. Houd je ticket bij de hand voor een vlotte doorstroming.

 

P-ticket kopen op de dag zelf

Heb je online geen ticket gekocht, maar wil je wel dichtbij parkeren? Navigeer dan naar (Campbellweg te Nijverdal) en volg de borden P2.

Vanaf hier is het ca. 5 min. lopen naar de StrongSisterVillage.

Let op: het kan zijn dat deze parkeerplaats in de loop van de dag volgeboekt gaat worden.

 

Gratis parkeren

Je kunt ook gratis parkeren. Navigeer naar Overwaterweg 2 te Hulsen en volg vanaf daar de borden P3. Houd daarbij rekening met 30 minuten lopen naar de StrongSisterVillage.